KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Põrand ja mööbel magamistoas

Crel 28.01.2016 12:42

Tere
Mure magamistoaga. Nimelt algul oli soov saada hubane tumedates toonides magamistuba ning
magamistuppa sai pandud tume põrandakate (värv - https://www.k-rauta.ee/ehituspood/siseviimistlus/p%C3%B5randakatted/p%C3%B5randad/laminaatparkett-cello-smoky-mountain-8157-classic--klass-32--10mm). Kolm seina on kaetud heleda neutraalse beežika värviga ja ühes seinas (voodi peatsi taga)on selline pruunikas-kuldne tapeet. Sai ka soetatud tumepruuni nahaga voodi. Kuna magamistuba on ise väike siis nüüd tundub, et kui veel paigutada tume mööbel siis visuaalselt ei jäägi tuba väga alles.
Kas valge mööbli lisamine jääks toas liiga võõraks (kummut, 2 öökappi ja riidekapp) või sobiks mingi muu mööblitoon tuppa ka ?
Parimat
Crel

Tsiteeri

Pilery Kangur 30.01.2016 20:52

Tere!

Põrandamaterjali tooni arvestades sobiks valge mööbel hästi. Tekiks hea kontrast ning lisaks ka ruumi heledaid detaile. Valge võiks olla pigem selline loomulik pehme,mitte liiga teravalt valge toon. Muud puidutooni ei soovitaks.
Tegelikult on väikses magamistoas suurem horisontaalne pind ruumis hoopis voodi,mitte põrand. Kattes voodi heleda päevatekiga, (lisaks kasutades heledaid vaipkatteid ja tekstiile akende ees),saab väikse ruumi visuaalselt avaramaks muuta.


Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.