KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Seinapaneel puidust

Anna 02.08.2016 12:53

Tere,
olen tegemas lapse toas remonti. Leidsin internetist puidust seinapaneelide pildi. Kas sellist toodet on Eestis ka kuskil saada või on võimalik seda millestki kokku kombineerida?

Tänan!

Tsiteeri

Pilery Kangur 02.08.2016 14:55

Tere!


Eestis pakkus spetsiaalseid seinale õhukesi puitlippe (nagu pildil) firma Woosion. Kahjuks puudub mul hetkel täpsem info,kas firma veel töötab. Lisan allpool firma info.
Woosioni omapära seisnebki just laudade kerges kaalus ning paigalduse tehnikas, mis ühelt poolt annab tulemuseks kulude kokkuhoiu ning teiselt poolt toote laia kasutusvaldkonnas.Valikus erinevaid toone. Lipi tagaküljel on teip,millega lihtne toode seina kinnitada.
Pildi järgi otustades võib olla tegemist ka puitimitatsiooniga,kui ei ole teisiti märgitud.
Kui kunstmaterjal sobiks,siis saaks soovitud seinapinna tekitada LVT plaatidega. Tegemist on uue põrandamaterjaliga,mis meenutab visuaalselt ehedat puitlaudise lippi. Materjali eelis on just kerge seinale paigaldus (nt. liimida)ning võimalus paigaldada eraldiseisvalt,mitte täisulatuses nagu pildil näidatud. http://www.lincona.ee/products/pvc-linoleum-lvt/#c/254&s=menu_order&pp=24&p=1

Ka saab massiivset põrandalauda või parketilauda seinale kinnitada - sel juhul peaks servad lõikama sirgeks,et eemaldada punn/soon jms. Materjali miinuseks võib kujuneda tema paksus - ca 13 -20mm.
Lihtsam oleks laudis paigaldada seina täies ulatuses - Toodet pakuvad paljud puiduga tegelevad ettevõtted, nt. Puumarket.


Parimat soovides,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.