KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Värvilahendus

Triinu 20.03.2017 09:16

Tere,

Vajaks pisut abi. Tegemist on korteriga läbi kahe korruse. Esimene korrus majas ning soklikorrus. Esimene korrus majas on välja ehitatud ning kohe algamas ka sellel korrusel vannitoa remont. Tööd ja asjad teostatud esimesel korrusel kolmes toas ning köögis. Kõikides nendes ruumides on kasutatud helebeezi, beezi, valget ning pruuni. On kasutatud valget struktuurvärvi, palki, suurt ornamentika mustriga tapeeti. Nüüd plaanis teha vannituba, aga ei tea mis värvikombinatsiooni kasutada oleks kõige õigem. Oleks huvitatud tegema halli-valgega aga samas ehk pruun-valge oleks õigem ?
Mõlemad värvilahendused meeldivad endale, kuid eelkõige tahaks, et korter moodustaks terviku.

Vannituba on 6,5 ruutmeetrit, kuhu tuleks plaadituna ainult duššinurk. Lisaks ruumis seina sisse ehitatud wc-pott. Ruumi enda paigutus on paigas ( kolmemeetrises seinas oleks kõrvuti pesumasin, kraanikauss ja dussinurk ). Pesumasin ja kraanikauss oleks ühtse pika kapina.

Muret tekitabki just, et mis värvilähendus oleks kõige õigem, et korter oleks tervik.

Palun abi.

Tsiteeri

Pilery Kangur 21.03.2017 10:53

Tere!

Hoone siseviimistlust tuleb tõepoolest käsitleda ühe tervikuna. Kui soovite kasutada halli-valge kombinatsiooni vannitoas,siis võin seda julgesti soovitada,sest hall/valge ei ole värvid vaid nn. neutraalid,mis sobivad alati kõigega. Ka pruun-valge on sobilik kuna neid toone on juba hoone sisekujunduses eelnevalt kasutatud. Niiet mõlemad variandid sobivad. Pigem tuleks jälgida stilistikat ehk siis pigem mitte väga moderne.
Ka võib korrata näiteks valget struktuurvärvimist mõnes seinas ja sisse tuua palki/puitu (mööbel vms.),et "siduda" hoone sisekujundus tervikuks.


Kena kevadet soovides,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.