KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Beeži ja mustaga diivan heledas korteris

K.U. 19.04.2017 14:52

Tere

Kolisime hiljuti ning nüüd on meie varem kaunis diivan korteri koledaim osa. Diivan on mustast kunstnahast raami ja käetugedega ning helebeeži ja musta mustriga kangast istumiosaga nurgadiivan. Kogu korter on heledates toonides ning elutuppa on ostetud ka valge ja helesinisega tugitool. Kuidas ma selle koleda diivani ülejäänud toaga sobitada saan? Kas targem oleks diivani nahaosa üle värvida? Tegemist on avatud köögiga elutoaga. Köök on kõrgläikega valge, must tööpind. Söögilaud on tumedam puit mustade jalgadega ning söögitoolid on teksatooni.

Tsiteeri

K.U. 19.04.2017 15:37

Pilt tugitoolist.

Tsiteeri

Pilery Kangur 19.04.2017 16:32

Tere!

Tõsi ta on,et vana diivan uue kodu interjööriga ei pruugi alati sobida.
Soovitan katta kogu diivan (ka nahast osa) kangaga. On firmasid,kes pakuvad pehme mööbli kangaga katmise teenust.
Kangas võiks olla tugitoolikangaga sarnane ehk kangaste koloriit ja muster võiks omavehel visuaalselt haakuda. Samuti sobib diivanile ühevärviline ,heledam (tugitoolikanga põhjatoonist lähtuv) beezhikas kangas. Lisades diivanile näiteks tugitoolikanga lillmustritooni rohekassiniseid patju,sama värvi korrates ka köögilinikutes vms. ,tekibki ühtne tervik. Kanga tooni valides peaks arvestama kindlasti ka taustaga - tapeediga. Pildilt ei ole hästi aru saada,aga võib olla,et lillmuster jääb liiga aktiivseks sellise tapeedi taustal ning ühevärviline kangas oleks kindlam valik.


Heade soovidega
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.