KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Magamistuba, kodukontor ja lapsetuba ühes toas

T 30.06.2017 14:54

Tere!

Mure selline, et oleks vaja magamistuppa ära mahutada nii kontorinurk kui ka nurgake beebile. Kontorinurka peaks korraga 2 inimest töötama mahtuma. Ruumi suurus on 21 m2, lisasin ka plaani. Aknad on maast laeni.
Kas selline lahend on üldse teostatav nii, et kogu tuba oleks funktsionaalne aga samas ka stiilne ning ei mõjuks liialt täistuubitult?

Tsiteeri

Pilery Kangur 30.06.2017 18:11

Tere!

Soovitud lahendus on kindlasti teostatav,kuid seda ei saa kahjuks kirja teel väga hästi teha. Ühe ruumi planeerimine eeldab jooniste tegemist, et plaanil kõik läbi mängida. Vaja ka materjalide kõrvutamist toonide väljaselgitamiseks ning paljudel juhtudel ka eritellimusmööbli tellimist. See on vajalik eeltöö,et ruum funktsioneeriks ning näeks samas kaunis välja. Kuna iga sentimeeter on arvel,siis tuleb kõik täpselt paika panna.
Soovitada saaksin sarnase koloriidiga/materjaliga kompaktseid mööbliesemeid. Mõelda läbi erinevad ruumi tsoneerimise võimalused - tsoone saab eraldada kas mööbliga, kergpaneelide, tekstiiliga ka taimedega.
Samuti peab olema erinevaid tsoone võimalik eraldi välja valgustada.
Tähtis,et kõik komponendid moodustaks visuaalse ja funktsionaalse toimiva terviku.



Heade soovidega
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.