KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Esiku led valgustus idee

TM 13.01.2020 16:45

Tere!

Plaanis on enam vähem sama asi.

Nimelt tahaks panna esikusse parema seina üles ja alla serva liistu/karniisi, mis süttiks liikumisanduriga.
Olen fiestast ja decorestist vaadanud juba kuid pole leidnud kuskilt terviklahendust ja kindlustunnet, et nii justkui toimiks.
Muidugi jääb alles ka tavaline lülitiga laevalgusti.

Küsimus oleks kas kuskilt saaks terve komplekti ka, kus oleks siis sooja valgusega led riba, liikumisandur ning liist või karniis nii lakke kui ka põrandale?

Kas annab nii teha, et ülemine led riba ja alumine süttiks ühest andurist?

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.01.2020 14:10

Tere!


Terviklahendust ei oska siinkohal soovitada kuna tegemist elektrisüsteemi ja liistudega,mis olemuselt erinevad tooted. Olen ise ostnud alati valguskarniisid eraldi (nt. Fiesta Design) ning ledriba/trafo eraldi elektritarvete pakkujatelt. Liikumisanduriga lülitus ning kooslülitus samast andurist on kindlasti küsimus pigem elektrikule. Soovitan leida kvaliteetne elektrik,kes soovitud lahenduse teostab ning võimalusel ise vajalikud elektritarvikud ka soetab.

Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.