KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Põranda valik

Mirjam 13.04.2021 12:17

Jätkuks eelmisele küsimusele. Tänan vastuse eest. Ei leia kahjuks teie e-maili. Vaatasin ka läbi kõigi teadaolevate LVT-pakkujate lehed, tundub, et soovitatud kiviimitatsioone ei olegi nii lihtne leida. Köögis on hallikas-beezhikas looduskivi värvi seinaplaat, põrand võiks sellega sobida. Asja raskendab muidugi see, et arvutiekraanilt on neid toone keeruline valida ja vaatama ju hetkel ei pääse. Pakutavad variandid on aga peamiselt ristküliku-kujulised ja suured, sobivad vist rohkem ühiskondlikesse ruumidesse (mõõdud ca 30cm x 60cm). Olen sarnaseid näinud nt. Kristiine keskuse põrandal, kas need tegelikkuses on kiviplaadid või LVt, ei tea, aga kodust tunnet eriti ei tekita. Enamike firmade valikus ongi peamiselt just erinevates toonides puitparkettide imitatsioonid ja sellised lipi-mustriga, mis ilmselt ei sobi.

Tsiteeri

Pilery Kangur 14.04.2021 17:54

Tere!


Põrandamaterjal tuleks kindlasti enne kõrvutada seinamaterjaliga. Arvutiekraanilt toone valida ei soovitaks. Tootenäidised leiaksime.
Minu meiliaadress on kujundusabi@gmail.com


Head,
Pilery Kangur

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.