KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Põrandaliistude valik

Ella 27.04.2022 21:07

Tere,
milliseid põrandaliiste soovitaksite kui toas on Skandinaaviapärased tapeedid ja kilp-parkett, esikus ja köögis kiviimitatsiooniga LVT ja heledat kollakas-rohelist tooni seinad? Mõtlesin panna tubadesse heledad/valged liistud, mis sobiksid tapeediga, kuid samas valged nagu hästi ei sobi esikusse ja kööki, köögis pigem puidutoon kasutusel. Kiviimitatsiooniga liiste saada pole, plaadiga ühte tooni on vaid poodides saadaval puiduimitatsiooniga liiste. Eriti ei tahaks ka, et need esile tõuseksid. Kas oleks pigem mõistlik värvida liistud seina tooni igas toas eraldi või panna läbivalt kogu korteri ulatuses hoopis näiteks lakitud puidust liist?

Tsiteeri

Pilery Kangur 28.04.2022 15:58

Tere Ella!

Põrandaliistud võivad, aga ei pea olema põrandaga ühes toonis. Pigem võiks arvestada uste tooniga. Kui uksed ja uksepiirdeliistud on valged,siis loomulik üleminek sealt on ka valged põrandaliistud. Kui ruumi sobib, võib valida ka väärikad kõrgemad ja faasidega valged sokliliistud. Põrandaliistud võiks pigem joosta ühtse jadana,mitte teha katkestusi põrandast lähtuvalt. Variant on oleks valida liistud ka kilp-parketi järgi ehk kui see on tammetooni,siis ka sokliliistud paigaldada sama tooni puidust. Kui soovite märkamatut liistu,siis võiks see olla lihtsa vormiga ja mitte väga kõrge. Põrandaliistude valik oleneb ruumi kõrgusest , selle stilistikast jpm. kuid hetkeinfo põhjal julgen soovitada kas valget liistu (kui on valged siseuksed) või siis paigaldada kogu korteri ulatuses läbivalt puidust liist.


Parimat soovides,
Pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.