SISEKUJUNDUS

magamistoa voodi

karina 22.09.2008 11:59

Otsin nõuandeid, millist voodit valida väiksesse magamistuppa. Magamistoa ühes seinas on rohekas väikese kirjaga tapeet, kaks seina on värvitud roheliseks ja neljandas seinas on uks ja korstnajalg. Aken jääb voodi peatsisse. Tegemist on vana renonveeritud puumajaga, seetõttu on aken suhteliselt madalal. Põrandal on tammeparkett.
Voodi võiks olla mõõtmetes160*200 cm. Aga kas sellisesse tuppa sobiks pigem tumedast või heledast puidust voodi ja kas kõrge voodoipeats on mõeldav, kui põranda ja akna vaheline kõrgus on umbes 55 cm?

Tsiteeri

kombain 25.09.2008 10:49

Pigem sobiks sinna ikka tume voodi. Voodipeats võiks olla küll aga kaaluda võiks nt. sõrestikuga peatsit mitte masiivset kinnist plaati.

Tsiteeri

kombain 25.09.2008 10:54

Järele mõeldes annaks veel päris hea effekti suured tumedad kaardinad maast-laeni ja voodi taha. Laiuselt võiks olla vähemalt voodi laius.

Tsiteeri

Evelin 30.09.2008 00:23

Vanasse majja sobiks ehk hoopis metall-konstruktsiooniga voodi. Selle eelis on ka selles, et enamasti võtavad vähem ruumi, kui puidust voodi
Soovitaks näiteks sellist voodit
http://www.paradiis.ee/Product.aspx?PId=648

Tsiteeri

karina 02.10.2008 10:29

Evelinile

tegemist on väga väikese toaga, nii et see voodi kohe kuidagi ei lähe. Kuna aknad on 65 cm kõrgusel põrandast, siis see peats juba jääks väga kõrge ja varjaks akna ära. Muidu ilus variant.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.