SISEKUJUNDUS

Kes mäletab riiulit?

Marko 29.07.2009 16:03

Tere

Palun aidake identsifitseerida moodulriiulit. See oli üleval kas "Eesti ehitab 2009" või "Interjöör ja aed 2009" messil. Messikeskusesse sisse minnes paremat kätt hallis paremas otsas.

Tegemist oli pruuni värvi pressitud papist (meenutas soome pappi veidi) kuubi kujuliste moodulitega, kus kord oli ava ühel pool tekkinud seina ja teisel kuubil teisel pool. Nendest oli laotud üks sein boksile ning ka ukseava.

Kas keegi teab, kuidas sellist riiulit nimetatakse? Otsin omale raamaturiiulit ning nendest moodulitest saaks ideaaliselt riiuli laduda ümber ukseava korteris.

Tsiteeri

riiul 01.08.2009 10:42

Sa võid vaadata messi leheküljelt osalejaid ja sealtkaudu fimade järgi ka toodet otsida.

Tsiteeri

riiul 01.08.2009 10:43

Sa võid vaadata messi leheküljelt osalejaid ja sealtkaudu fimade järgi ka toodet otsida.

Tsiteeri

Lennart 14.09.2009 16:35

Tere,

küsitud moodulit ei ma oska juhatada, aga meie toodame uudset LENNART RAAMATURIIULIT, mida saab kokku panna igasugu kujuga, ka ümber ukse. Sügavus on vaid 19cm , võtab vähe ruumi!

vaata: www.lennart.ee

ja küsi julgesti, saame teha eri kujuga ja soodsa hinnaga.
Võime anda ka ilma pinnakatteta, siis saad ise lakkida või peitsida.

tel. 504400

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.