SISEKUJUNDUS

Kodukujundaja - soovitused, kogemused?!

Otsin abi 03.12.2009 12:38

Otsin kodukujundajat, kes aitaks kujundada köögi ja vannitoa + osaliselt muu osa majast.
Tegemist pole tervikliku lahendusega - ei ole plaani näiteks kogu elektrit ringi projekteerida, põrandad sooviks jätta olemasolevaks, kapid jääks paika + veel peaks osa säilima olemasoleval kujul.
Kes oskab soovitada sisekujundajat, kes sellist "mittetäielikku" tööd teeks (värvilahendus, mööblipaigustusplaan, valgustusplaan, tekstiili valik (kardinad, sisustuselemendid)? Pind ca 150 m2
Sooviks ka eelnevalt teostatud tööde näiteid!

Lisaks oleks tore, kui teised foorumilugejad annaks teada oma kogemustest kodukujundaja leidmisel ning oma kogemustest hinnapakkumiste kohta!

Tsiteeri

Ever 03.12.2009 21:10

Tere!

Minul selline kogemus, et ostsime kodu ja siis olid asjad ka nii kaugel, et oli vaja siskujundajat.
Aga sisekujundaja oli selline kes surus oma nägemust peale ja ei arvestanud eriti meie nägemustega siis loobusime!
Nii saigi ise mõeldud ja ise tehtud kõik, nii et arvan siiani; " ise tehtud, hästi tehtud".

Aga edu!

Ps. otsisime ise puutöö meest kes teeks avatud kööki baari leti täispuidust ja muid disain elemente ja ei leidnudki sellist universaalset ja norm. hinnaga ja sai lõpuks ise tehtud!

Nüüd pakun ka teistele kui midagi puidust vaja on või plangust, vanandatud puitu siis võtke ühendust!

58365289

lp.Ever

Tsiteeri

H 07.12.2009 10:35

Tänan Ever!

Paistab, et Ever ongi ainuke foorumikülastaja ;)

Tagasiside ja pakkumised kasinad, et mitte öelda olematud.

Ehk keegi veel räägiks siiski - keda ja kust leidnud kodukujundamisel abiks?

osta.osta@gmail.com

Tsiteeri

to: H 13.01.2010 18:38

Mina ei julgeks Teile oma teenuseid pakkudagi, arvestades, et te juba praegu eelneva kirja põhjal tundute väga pretensioonikas.

Tsiteeri

Marina 14.01.2010 12:57

Pakun Pille Tõnurist, 5086065; Aet Piel (leiab Stockmanni vastast Piel salongist), Kristiina Eljand (Dolce Casa). Kuid kindlasti on hea kui kohe alguses on kindel oma nägemus - materjalidest, värvidest jm. Et kõik saaks algusest juba õiges suunas liikuma. Elate sees ju teie - kodu peab sobima teile, mitte olema vaid disaineri ideelend kus teie vaid külaline. Igal juhul tasub ka ise ennast veidi koolitada (www.opetajatemaja.ee kodu- ja aiakujunduse teemalistel kursustel) ja asjaga kurssi viia - see ei tee teist sisekujundajat kuid kindlasti olete oma valikutes kindlam aj orienteerute matrejalide ja nende valikute maastikul tunduvalt paremini.

Tsiteeri

Margus 19.01.2010 12:10

Olen kasutanud Irena Lüllma teenuseid: http://www.hot.ee/sisustusarhitekt Meeldis just see, et tema pani kõigepealt ruumiplaneeringu paika ja tegi projektis meie pere vajadustest lähtuvad muudatused (mitte ei mõelnud üksnes disaini ja raha kulutamise peale) ning siis hakkas sisekujundusega tegelema.

Tsiteeri

Nadezda Kornilova 17.03.2010 22:46

Tere kõigile.

Olen ise sisekujundaja 7 - aastase kogemusega.Olen töötanud nii sisustus-ja mööbli poodides kui ka arhitekti abina. Kahjuks webi leht on praegu tegemisel ja ei saa koheselt lingi anda, kuid on olemas palju pilte, mida võin meilile saata.

Hind on kokkulepel. Tavaliselt võtan 50-150 eek/m2, kuid see ei tähenda, et kui Teil on 150m2 maja, siis Te maksate üle 20 000 eek. Helistage/kirjutage või jätke oma kontaktid, kui on veel soovi midagi oma kodus muuta. Saame kokku, räägime, vaatame plaane. Esimene konsultatsioon ei maksa midagi.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.