SISEKUJUNDUS

töötasapinna ja seina vaheline pragu köögis

Kati 02.01.2010 12:10

Köögis on töötasapinna ja seina vahel väike pragu.Kus kohast oleks võimalik osta mingit tihendit või liistu,millega see katta.See peaks olema veekindel.Kraanikauss on ka töötasapinna sees ja vett läheb ikka seina ja töötasapinna vehele.Olen seda täitnud silikooniga aga pidevalt lapiga kuivatades ja nühkides silikoon hakkab kooruma maha ja vesi hakkab mööda seina alla tilkuma.Minu teada on olemas mingid tihendid vannituppa vanni ja seina vahele,kas need võiksid ka kööki sobida ja kus kohast ma osta seda saaksin.
Millist liistu kasutada pliidi ja töötasapinna vahel?Mul ei ole integreeritav pliit.On tavaline iseseisev praeahjuga el pliit töötasapinna vahel ja paratamatult on seal ka vahed,kuhu pliidilt toidupuru pudeneb.

Tsiteeri

Marit 05.01.2010 09:55

Sellises firmas nagu Plaatdetail on olemas spetsiaalneplastist kolmnurkliist taspinna ja seina vahelise prao täitmiseks. Aga tavaliselt kui pragu ikka väga suur ei ole, täidetaksegi see silikooniga ja kui on korralikult pandud, siis ei tohiks ta maha kooruda.Sama tehakse ka pliidi ja tööpinna vahelise praoga. Üldjuhul seda pragu ei täidetagi, see on väike ebamugavus kui ei kasutata integreeritud tehnikat.

Lugupidamisega,
Marit

Tsiteeri

Eric 10.01.2010 13:18

Selle prao seina ja töötasapinna vahel saab ilusti liistuga ära kaotada.
Liist katab prao laiusega kuni 6 mm.
Kui vajate spetsialisti abi siis 53606481.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.