SISEKUJUNDUS

garderoobilahendused

annimannike 27.06.2012 23:15

Tere.
Kas kellelgi on olnud viimasel ajal kogemusi garderoobilahenduste tellimise ja paigaldamisega? Tahame oma 2-toalises Mustamäe korteris ruumi kokkuhoiu mõttes asendada riidekapi garderoobiga, mis on ehitatud pikliku kujuga magamistoa tahaseina. Ees võiks olla liuguksed, mis kinnituvad põrandasse ja lakke. Olen huvitatud nii positiivsest kui negatiivsest tagasisidest firmade osas, kes selliste töödega tegelevad.
Tänud
annimannike

Tsiteeri

Kaja 01.07.2012 18:48

Tere,
Tuntum ilmselt on Tank. Kuid garderoobifirmasid on mitmeid. Dou-line, Andimööbel, Ventex jne. Mööbli alt võib leida sisustuswebistki mitmeid.
Minu soovitus on küsida hinnapakkumisi mitmetelt firmadelt. Viimane kogemus näitas, et sama materjaliga suudetakse pakkuda väga seinast seina pakkumisi. Pakkumiste vahe oli 1000 eurot.

Kaja

Tsiteeri

Liina 04.07.2012 01:47

Mina sain eelmisel nädalal oma garderoobi kätte.
Otsisin mitu kuud. Viimaks sattusin juhuslikult Mööblimajja. Seal oli üks firma. Nimi oli Soodnegarderoob
Müügikonsultandiks väga pädev ja asjalik daam tegi joonised rääkis erinevate materjalide eelistest, milleks eelistada üht või teist tooni.
Sain kohe ka hinnapakkumisem mille lasin hea hinna tõttu kohe tellikuseks vormistada, järgmisel päeval tuli mõõtja ning 2 nädala pärast saigi kõik paika.
Mulle meeldivad väga bambus liuguksed, need on muidu kallid, kuid sain need sealt hea hinnaga.

Tsiteeri

annimannike 04.07.2012 04:23

Kui küsida tohib, mis see hea hind oli? Mulle hakkavad tasapisi tulema hinnapakkumised erinevatelt firmadelt kuhu oma küsimuse saatsin, oleks hea millegi järgi orienteeruda.
annimannike

Tsiteeri

Liina 04.07.2012 09:59

Hind oli 750 ringis. Aga kapp oli suur ka. 3 meetrit lai, 2,5 kõrge, sees riiulid, ja riidepuutorud.
Liuguksi on kolm, keskel peegel äärtes valge piimjas klaas.
Ilus kapp on:)

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.