SISEKUJUNDUS

JÄTKUSUUTLIK KODU - sisekujunduskursus

Marina 16.11.2012 16:34

Kellele on mõeldud ökodisain – kas ainult fanaatilistele rohenäppudele või hooliva mõtteviisiga tulevikku vaatavale kodanikule? Kõigile – kaasaegse jätkusuutliku ko
du nii välis- kui ka sisearhitektuuris ei tehta järeleandmisi esteetilistes väärtustes, mis on omased üldistele põhimõtetele. Sellest kursus räägibki!

Kursus pakub pinget kõigile, kes märkavad enda ümber toimuvat, teadvustavad oma osalust ja seotust keskkonna harmoonilisel loomisel ning soovivad ise osata seda nendest seisukohtadest lähtudes ka luua.
Jätkusuutliku kodu kursusel tutvutakse teemadega, mida oleks vaja käsitleda selleks, et arusaamine meie tänasest eluviisist ja selle kujundamisest saaks parema ettekujutuse. Selle kursuse raames vaadatakse oma kodu kujundust nendest aspektidest, mis tagavad selle pikaajalise ja keskkondasäästva funktsioneerimise, ilma et makstaks lõivu esteetilistele väärtustele. Kursus pakub sisekujundusalaseid teadmisi läbi järgmiste teemakäsitluste: säästev eluviis (renoveerimine ja rekonstrueerimine), allergiavaba kodu, mikrokliiima, materjalid, nutikas kodu, taaskasutus, ressurisid jpm.

Rohkem teemast, kursusel räägitavast: http://www.opetajatemaja.ee/?mod=kursused&kursus=384&g=1&h=006a
Tallinna Õpetajate Maja, Raekoja plats 14, tel 615 5162, 554 8856, tiiu@opetajatemaja.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.