KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

mida teha põrandaga?

kräsu 30.08.2006 16:37

nimelt korteris oleks vaja põrand teha. aga võtab üsna nõutuks, millega ja kuidas. praegu on igalpool nn must põrand. ausalt öeldes näeb see minu arvates väga kihvt niisamuti välja, kui seda veel natuke puhtamaks lihvida... kohati aga on praod laudade vahel siiski. mida teha? see nn musta põranda kordategemine on iga ehitusmehe arvates kindlasti ülim lollus?

Tsiteeri

janek 01.09.2006 21:13

arvata vöib et möttetu tegu,lihtsam kui paned laminaadi maha ja pole probleemi :)

Tsiteeri

raul 02.09.2006 17:17

Mina lasin sellel mehel lihvida ja lakkida tel 56689900
Ise olen ülimalt rahul.

Tsiteeri

Peeter 03.09.2006 19:11

Mitu raha see lihvimine ja lakkimine maksma läks (Töö ja vahendid?) Ning kui suur oli pind? Plaanin siin ise ka mingil ajal analoogset tegevust ja tahaks teada, mis hinnaga oleks mõistlik seda teha?

Tsiteeri

rene 18.09.2006 22:20

helistage meile põrandaabisse me aitame,vaata ka www.remoks.ee

Tsiteeri

Annika 04.09.2007 15:55

Mina soovitan www.floors.ee. Kiirelt tulid kohale, kiirelt ja kenasti tegid ära ka.
Kahjuks oli Remoksiga ebameeldiv kogemus - ei tuldud kohale, ei teavitatud, telefon oli väljas. Igasugu asju võib loomulikult juhtuda ja oleksin olnud nõus nendega uuesti käed lööma kuid.... Kui paar päeva hiljem ühendust sain, oli firma esindaja väga pahur ja teatas üleolevalt, et tulnud ega tule ka kuna juhtus õnnetus (kuigi kontorist öeldi, et läks uut ja suurt objekti vaatama hoopis). Saatsin neile ka peale seda kõnet meili infoga, et olen sellest suurest objektist teadlik, aga kuna sellele pole vaevutud vastama ja selgitama, siis leian, et minu kommenteerimist foorumis ei pea ka Remoks ise ebaviisakaks ja õelaks.

Tsiteeri

Tarmo Titov 13.12.2007 17:06

Vana puitpõranda taastamine on kindlasti omamoodi põnev ja omapärase väljanägemise andev võimalus. Enamikke nii suuremaid kui väiksemaid pragusid on üldjuhul võimalik täita või jättagi selline vana (antiiksele) põrandale omane väljanägemine. Samas kindlasti soovitan kaaluda, kas selline väljanägemine sobib ülejäänud interjööriga (näiteks nn euroremonditud ruumis)? Samuti võib kohati uue põranda tegemine olla kokkuvõttes hinnalt soodsam ja puuduvad ebameeldivad omadused (kriuksumine, ebatasasused, toonierinevused, praod jne)

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Tõnis- vana põrandameister 29.02.2008 17:20

Pragude täitmiseks parim ja kindlam viis on saagida puidust kiilu kujulised liistud, pragu puhastada ja liist BVA-ga kokku tehtult prakku tihkelt taguda. Ning seejärel juba lihvida. Igasugu pahteldused kipuvad ajapikku pragudest välja end pressima ja pudenema. Muidugi see liistude paigaldus on suht peen ja aeganõudev töö, tellimuse puhul ka pealegi üsna kulukas aga tasub end kindlasti ära.
PS! Iga vana põranda saab väga ilusaks, iseasi kui suure tööga.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.