KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

harjatud või poleeritud graniitpõrand

karu 03.02.2008 14:49

harjatud graniit pidavat mustust sisse võtma. kui hullusti see võtab? kas kaitsevahendist on abi? poleeritud graniit on libe, väikeste laste puhul ei julge seda põrandale panna.

Tsiteeri

Tarmo Titov 06.02.2008 11:31

Seda kumb pind mustust rohkem sisse võtab on raske määrata, kuid harjatud pind tänu oma karedusele seob enda pinna külge rohkem mustust ning seda on sealt keerukam ka üles pesta. Harjatud pinnaga graniiti soovitaks kasutada ainult pinnal, kus tõesti satub vett põrandale ja on reaalne oht libastuda. Kuivadel pindadel (siseruumides) soovitaks siiski valida sileda pinnaga (poleeritud) graniitplaati. Kui on hirm lapse kukkumise pärast, soovitaks otsida alternatiivseid lahendusi.

Floorin põrandad,
tootejuht Tarmo Titov

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.