KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

plaadile alla

Kai 07.06.2008 00:05

Tahan panna kortermaja esikusse keraamilised plaadid, ilma põrandakütteta. Mis sobib plaadile alla panna, segu läheks sinna kole palju, et betoonist alus teiste tubadega samasse tasapinda tõsta? Kas penoplast on mõeldav, põrandakütte korral ju pannakse peno? Ja siis pärast segu sinna peale?

Tsiteeri

Tarmo Titov 10.06.2008 08:40

Sobiv lahendus sõltub sellest, kui palju tuleb pinda tõsta. Isoleerimise ja täitmise eesmärgil kasutada penoplasti, kuid peab arvestama sellega, et seda peab katma 3-4 cm paksuse armeeritud betoonikihiga (vt http://www.estplast.ee/index.php?id=14). Sellele on võimalik fikseerida keraamilised plaadid. Maxit pakub ka lahendust kergkruusaga aluspinna täitmist (vt http://www.maxit.ee/?id=16199), kuid ka see eeldab kandva vahekihi tegemist.

tootejuht Tarmo Titov,
Floorin põrandad

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.