KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Keldrikorruse betoonpõrand

Reimi 07.11.2010 15:24

Tegu Toomase tüüpi kivimajaga, kus pool korrust maa sees mille põrand nõuka ajal valatud väga konarlikult vist otse pinnasele (umbes 5 sentimeetrit kõikumine). Soov on paigaldada vesipõranda küte (sinna tulevad sauna ruumid). Vana põrandat ära lõhkuda ei tahaks, sest siis peaks ka kõik vaheseinad maha võtma. Küsimus siis põranda kohta, alt üles vaadatuna kuidas peaks toimima?

Tsiteeri

Tarmo Titov 08.11.2010 09:44

Tere,

Juhul kui on soov teha uus aluspõrand vanale põrandale, tuleb esmalt arvestada sellega, et põrandatasapind tõuseb ca 10cm olemasoleva põranda kõrgeimast punktist!
Lisatud on üks võimalikest aluspõrandate ülesehitustest.
Vana hoone puhul, kus pole kindel hüdroisolatsiooni olemasolu või selle tihedus, tuleb uue aluspõranda tegemisel kindlasti sellega arvestada.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.