KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Ujuv põrand ja köök.

Tom 22.12.2010 17:00

Tere,
Pole märganud siin arutelu teemal: ujuv põrand ja köögimööbel.
Tootja paigaldusjuhised ei soovita ujuvpõrandat köögimööbli ega köögitehnika alla paigaldada. Mismoodi asjaosaliste kogemused selles osas räägivad. Paigaldamine on üks asi, aga hilisem elu näitab, kas on probleeme või mitte.
Põrandaks on tolline laudpõrand, millele vaja paigaldada 14mm naturaalparkett.

Tsiteeri

Tarmo Titov 22.12.2010 17:52

Tere!

Peamine küsimus seisneb selles, et ujuvad põrandad eeldavad võimalust horisontaalseks liikumiseks. Juhul kui paigaldada sellisele põrandale mõni raske ese (olgu selleks köök või tiibklaver) on põrand sellest kohast sisuliselt fikseeritud. Seetõttu peab kogu paisumise ja kahanemise vastu võtma põranda vastaskülg. Seega on olnud juhuseid, kus parkett-põrand on hakanud punnitama või tõmmanud praod sisse laudade vahele.
See nõue/soovitus on mõeldud selleks, et vältida võimalikke ohte, mida sama alati ei pruugi juhtuda.

Floorin põrandad,
Tarmo Titov

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.