KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

parkett ja laminaat

lemmo 04.06.2011 21:13

Kas on soovitav vanale nõukaaegsele parketile panna peale laminaat. Või siiski jätta vana parkett, ära lihvida ja lakkida.

Tsiteeri

Tarmo Titov 06.06.2011 09:59

Tere,

Sellele küsimusele on väga raske üheselt vastata. Kõik sõltub sellest, mis seisukorras on vana põrand (kas see on veel taastatav) ja millist väljanägemist Te oma põrandalt tulevikus soovite. Kui olemasoleva disain sobib ja parkett on veel taastatav, siis mina soovitaksin kaaluda pigem naturaalse puitpinna säilitamist kui selle katmist laminaadiga.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

huviline 23.05.2012 11:05

Küllap on see põrand lahenduse leidnud, aga küsin omakorda - kust võiks saada ca12 m2 nõuka-aegset heledat kilpparketti?

Tsiteeri

kri 27.08.2012 08:31

Vaevan sama murega pead- osades tubades on kilpparkett (hele) korralikult säilinud ja võiks ju taastada, aga ühtset üldmuljet ei saa kuidagi, kuna koridoris polegi parketti vaid linoleum.

Kas kuskilt tõesti saaks samasugust kilpparketti,et kogu põrand näeks ühtne välja või on lahenduseks ikkagi teha kogu põrand uuesti..

Kui seda kilpparketti uuendada siis mida peab tegema- lihvida laskma ja lakkima?

Tsiteeri

Hess 10.10.2016 16:40

Tere, kas keegi oskaks öelda enamvähem ka hinnaklassi 18ruuduse toa põranda lihvimine ja lakkimine?
Aitäh

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.