KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Kõrgläikelise plaaditud põranda hooldus

Marika 06.02.2014 14:21

Kas oleks võimalik kellegi nõu anda - nimelt on korteris köögis ja esikus kõrgläikeline valge plaaditud põrand. Kui kergelt niiske mopiga üle tõmmata, olen pärast käpuli maas ja poleerin, sest jäljed jäävad järgi. Kas on olemas mingit soovitused, milline peaks olema mopp kõrgläikelise pinna hooldamiseks või kuskohast neid saada? Tavapoodides pole nagu suurem asi valik. Ja pole ka väga normaalne, et ma siis pool tundi pärast käpuli iga kord poleerin. Aitäh headele vastajatele!

Tsiteeri

Tarmo Titov 10.02.2014 13:58

Tere!

Poleeritud, eriti ühltane valge toon toovad reeglina intensiivsemalt välja määrdumise ning mopijäljed kui teised pinnad.
Soovitused, mida võb välja tuua on:
1. kasuta võimalikult vähe vett, kasuta võimalikult palju kuivpuhastust mikrokiudmopi vms. Pesemiseks kasutatav mopp peab olema kergelt niiske ehk pind peab sisuliselt sekundite jooksul ära kuivama.
2. kasuta lisaks veele pesuvahendit, kuid mis ei sisalda läike vms lisandeid. Pesuaine aitab eraldada mustusel väiksema veehulgaga, vähendab lubjakivi sette tekkimist pinnale.
3. Pesemiseks kasutatav mopp peab olema puhas, pese seda regulaarselt. Mikrokiudmopp tuleb peale kasutamist pesumasinas puhtaks pesta.

Profesionaalseid puhastustarvikuid ning vahendeid soovitan küsida Puhastusimport või PuhastajaKaubamaja ettevõtetest.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.