KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Dušširuumi uste alune põrand lekib

helina 08.06.2016 21:58

Tere. Meil on dušširuum kaetud keraamiliste plaatidega. Paigaldasime duššiuksed. Ustel on all kummtihendid aga vuukide vahelt tuleb vesi läbi. Kas on olemas materjale, millega katta duššiala, et eemaldada vuukide probleem. Või katta millegagi kahhelplaadid muus ruumis, et seda kõrgemaks teha ja vesi ei pääseks ruumist välja? Või panna põrandale mingit muud moodi tõke? Aitäh

Tsiteeri

Tarmo Titov 10.06.2016 16:22

Tere

Nagu ma mõistan on tegemist ruumiga kus on ebapiisav kalle, et tagada duššist tuleva vee äravool. Kui tegemist on jäigalt paigas ustega võib kasutada silikoni ebatiheduste täitmiseks. Liikuvate uste puhul võib proovida tõsta vuugivahesid, et uksetihend hakkaks tööle. Seda võib teha näiteks täiendava vuugitäite lisamisega kinnise ukse tsoonis.
Teine variant on pakuliistude kasutamine. Üks näide on näha siin http://www.duuri.fi/en/product/87/group/22/shower-profile-32x20-mm.html
Liist liimitakse põranda külge ja see takistab vee valgumist edasi ruumis.


Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

SIRJE 24.08.2022 14:06

Äsjapaigaldatud ovalsauna pesuruumi põrandast imbub vett. See ei lähe äravoolutorukesest välja vaid läbi põrandalaudade.
Millega töödelda, et lauad vett läbi ei laseks? Talvel on ju külmumisoht. Kas vamm ka või tekkida?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.