KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Laminaat vajub läbi.

Tim 16.07.2017 05:00

Tere. Mure selles,et uues eramus põrand valatud suht kehvasti ja jäänud paar lohku sisse. Kallis laminaat maas ja see nüüd vajub läbi. Mida sellega ette võtta. Põranda üles võtmine jääb ära sest see oleks ulme. Tegu Berry Allocy laminaadiga ja aluskate ka mingi vildist- alu kattega, 3mm. Kas tõesti augud sisse ja mingi liim alla.

Tsiteeri

Tarmo Titov 17.07.2017 12:15

Tere

Aluspõranda tasasus peab olema kontrollitud ning vajadusel parandatud enne paigaldamist. Aluskate on mõeldud väiksemate vigade (liivaterad jms) parandamiseks. Ujuvat toodet ei tohi kindlasti aluspõranda külge liimida, see tekitab veelgi suuremaid probleeme kasutamise käigus.
Klikitavate toodete ülesvõtmine ning peale aluspõranda parandamist uuesti paigaldamine on siiski suhteliselt lihtne, selliseks kokku-lahti võtmiseks klik-lahendused ongi sisuliselt mõeldud. Kõige suuremaks ebameeldivuseks on pigem mööbli tassimisega ning ruumi mittekasutamise võimalusega.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.