KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Pikk kriips parketil

Kelly 21.10.2018 21:45

Tere!

Mure on selles, et sai koristatud tolmuimejaga ning selle ühe ratta alla oli pisike kivi jäänud ja kahjuks tõmbas see parketile ligi meetrise kriipsu (tumedale parketile õrna heleda joone).
Niiskeks tehes see justkui läheb korraks ära aga kuivalt on ikkagi näha, et tumedasse parketti on see joon sisse jäänud. Kahjuks on see üle mitme lipi ja vahetamine oleks päris kehv variant.
Ei teagi kuidas seda kõige mõistlikum oleks parandada, kas peab siiski parketi ikkagi üles võtma või on võimalus ka mingi õli või muu vahendiga see lihtsamal viisil korda saada?
Olen väga tänulik, kui keegi oskab ja viitsib aidata.
Kui sellest on kuskil juba arutatud, siis olen väga rõõmus kui keegi jagab selle arutelu linki :)

Kelly

Tsiteeri

Tarmo Titov 01.11.2018 15:26

Tere

Pinnakahjustused on puitpõrandate puhul on paraku tihti esinev probleem.
Kui kahjustus on üksnes kaitsekihis (niiske lapiga üle tõmmates ei paista kahjustus välja), siis piisab pinna ühtlustamiseks, kui pesta põranda üle parkettpõrandate taastajaga (refresher), mis on müügil erinevates ehitus ja põrandamaterjalide kauplustes näiteks.
Kui kahjustus on sügavam ning see ei kao niiskeks tehes, lihtsat lahendust paraku pole. On müügil täitevahasid ja korrektorpliiatseid, millega saab täita ja peita kahjustatud kohtasid. Samas see ei garanteeri paraku, et kahustust üldse näha pole.

Tsiteeri

Kell 01.11.2018 15:50

Oo selles refresherist ei teadnud miskit, ehk on sellest kasu - kuna tegemist ei ole väga tugeva jutiga.
Ning uurin kindlasti ka seda pliiatsi varianti, tundub ka võimalik lahendus.

Tänud
Kelly

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.