KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Laminaadi müra

Sten-Robin Käos 04.06.2020 20:14

Tere. Sai hiljuti paigutatud laminaatparkett (klass 31 või 32) ning võrreldes eelmise puitparketiga on laminaadil kõndides kosta väga häiriv heli, nagu kõnniks papi peal. Kas on mingeid võimalusi katta laminaat mingi kihiga või on ainus võimalus põrand välja vahetada?

Tsiteeri

Tarmo Titov 04.06.2020 20:38

Tere!

Laminaatkatte kasutuskass määrab tema kulumiskindlust, mitte helisummutavaid omadusi. Sammuheli on valdavalt erinev laminaadi ja naturaalse puidu puhul, kuna see tuleb toote koostisest ja omadustest. Paraku on tegemist asjaoluga, mida juba paigaldatud toote puhul muuta enam ei saa. Sammuheli on võimalik muuta, kui valida laminaat, mis on kas oluliselt paksem (10-12mm) või mille puhul on kasutatud integreeritud liimiribasid või akustilist põhimikku.

Tarmo Titov
Floorin Interoir

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.