KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrandakatte valik

Kristel 09.02.2024 14:42

Tere!
Mul on keeruline valida sobivat põrandakatet kööki. Probleem selles, et vana puitpõrand ei ulatu päris seinani välja, vaid toetub tellismüürile. Müüri ja välisseina vahel on umbes 25 cm lai vahe, milles on torud. Ei tahaks hakata kogu köögipõrandat üles kiskuma, et teha täiesti uus põrand.Tegin selle vahe katmiseks vanadest laudadest nn musta põranda, mis koosneb juppidest ja mida saab vajadusel eemaldada. "Musta põranda" ja vana põranda vahel on pragu, mida ei ole võimalik vältida.
Kas sellise pinna peale on mõeldav linoleumi paigaldamine või peaks mõtlema mingi muu põrandakatte peale? Kui paigaldada linoleum, siis kas peaks selle alla paigaldama veel mingi kihi, mis teeks pinna ühetasasemaks? Kui linoleum ei sobi, siis milline oleks sobiv lahendus?
Ette tänades,
Kristel

Tsiteeri

Tarmo Titov 11.02.2024 20:26

Tere!

Kõige õigem lahendus ühlase aluspinna saamiseks oleks ilmselt vana puitpõranda ja kanali katmine põrandaplaadiga (puitkiudplaat vms), mille peale saab paigaldada enamikke viimistlusmaterjale. Teistel juhtudel on tõenäone, et algselt kaetud aluspinna ühenduskohad hakkavad läbikumama või läheb üldse katki.

Tarmo Titov


Tsiteeri

Eugene P. Sepulveda 19.02.2024 08:45

You to play https://penaltyshooters.io if you have any spare time. I recently became aware of this amazing game. The game has beautiful background music and eye-catching graphics. This will make playing the game much more enjoyable

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.