VABATEEMA

Kallid suurte ja väikeste ettevõtete ning ühistute omanikud

EasyCam 20.09.2009 13:39

EASYCAM OÜ


Kallid suurte ja väikeste ettevõtete ning ühistute omanikud, see pakkumine on just see mida olete oodanud ja otsinud – see on EasyCam


EasyCam

on turule toonud soodsa ja äärmiselt kasutajamugava lahenduse, mida saavad kasutada paljud ettevõtjad ja eraisikud, kel on vaja midagi aeg-ajalt jälgida või valvata, kuid kel ei ole võimalik füüsiliselt alati kohal olla.

See teenus on revolutsiooniline seetõttu, et kunagi varem ei ole kaamera pildi vaatamine veebipõhiselt olnud nii soodne ja kasutajasõbralik .

EasyCam –

Interneti põhine kaamerajälgmissüsteem. Kõik mida klient vajab, on kaamera ning EasyCam player , mis võimaldab ükskõik kus ja millal arvutist jälgida kaamerapilti reaalajas ja tagasiulatuvalt. Soodne, lihtne ja mugav ning väga hea motivatsioon töötajatele ja närvikõdi varastele.


Tunned huvi -Tahad informatsiooni– Jääb midagi arusaamatuks?
TAHAD TELLIDA!



EasyCam OÜ

Müügijuht
Üllar Laaneots

(+372) 566 311 44 (24h)
yllar@easycam.ee









Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.