VABATEEMA

küsitlus lõputöö tarbeks

Slayer16 02.04.2014 11:29

Kallid kaasmaalased. Olge nii kenad ja vastake küsimustikule. Vastamine võtab aega 5-10 minutit. Võimalik võita ka auhindu. Täpsemalt on kirjas uuringus.

http://connect.ee/uuring/311479698/

aitäh :)

Tsiteeri

slayer16 09.04.2014 14:54

Tänud kõigile , kes on vastanud. Samas on puudu umbes 20 vastust. Loodan, et leiate aega vastamiseks :)

Tsiteeri

Tif 31.10.2022 14:40

Ma ise mäletan oma doktoritöö kirjutamist ja see ei olnud tõesti lihtne. Ma pidin leidma viise, kuidas seda teha ja nii edasi. Õnneks leidsin sait ja pöördusin nende poole, et https://writingmetier.com/ib-internal-assessment-writing-service/ see on sait töö kirjutamisel. Nüüd ei ole mul sellega enam mingeid probleeme ja mul on hea meel, et saan teid aidata näiteks sama diplomitööga, see on tähtsam kui kunagi varem.

Tsiteeri

Jane 23.11.2023 08:02

Personalised badges can also help students recognise and establish a connection with departments and professors. You may create distinctive embroidered badges no minimum with different themes for each department, or you could give special badges as gifts to lecturers who have five, ten, or fifteen years of experience.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.