VABATEEMA

Väike kingitus

Eugene 15.12.2022 14:36

Meil on tulemas uus aasta ja me korraldame oma ettevõttes firmapeo. Tahaksin oma töötajatele väikeseid kingitusi teha. Soovitage midagi odavat, kuid originaalset, mida panna neile minu poolt isiklikult puu alla.

Tsiteeri

Aleksei 19.12.2022 14:08

Meie ettevõttes on see hoopis teisiti. Meie juhtkond õnnitleb oma töötajaid ja teeb neile toredaid ja väärtuslikke kingitusi. Meie seevastu paneme tavaliselt oma raha kokku ja anname neile lihtsalt mingit kaubamärgiga viina või maiustusi. Lihtsalt väikesed asjad.

Tsiteeri

Kalyos 20.12.2022 18:31

Uus aasta on püha, mil on kombeks teha kingitusi, olgu need siis veel nii väikesed. Lõppude lõpuks loeb tähelepanu, mitte see, mida sulle antakse. Saate osta ilusaid dekoratiivseid kaarte. Tellisin just ühe oma sõpradele. Need on käsitsi valmistatud ja uue aasta teemaga. Mida te sellest ideest arvate?

Tsiteeri

Bavwer 22.12.2022 11:19

Valikuid on palju, alates jõulupakendisse pakitud maiustustest kuni jõulukaunistusteni ja suuskadeni. Otsustasin sel aastal olla loominguline ja tellisin jõuluteemaga sobiva Trükitud T-särgid https://elma.ee/product-category/roivad/ . Meil on pidu ja ma panen kõik oma töökaaslased neid särke kandma, et muuta see veelgi pidulikumaks. Ma loodan tõesti, et kõik naudivad seda, mida ma neile valmistasin.

Tsiteeri

lianot 28.04.2023 10:05

ilusa kingituse ostmiseks on raha vaja. Muide, saate neid teenida tänu spordiennustustele ggbetis https://ggbbbet.com/en/ . GGBet pakub laia valikut spordialasid, sealhulgas jalgpall, korvpall, tennis ja palju muud

Tsiteeri

Kairit 21.08.2023 22:08

Minu tööandja üllatas meid eelmisel jõulupeol tervisliku kinkekaardiga, saates meid keha turgutama SLIMM salongi. Väga mõnus tunne oli pärast LPG massaaži. Siin on veidi rohkem ka kirjutatud, mis see üldse on ja kellele sobib. https://slimm.ee/lpg-massaaz/

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.