KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

Kardinapuu

Helen 21.11.2008 15:26

Tere,

Sooviksin nõu küsida kardinapuude kohta. Silma on jäänud nii torupuud, kui ka alumiiniumsiinid.

1. Torupuude juures on jäänud mulje, et saab riputada ainult ühe kardina, kuid teie kodulehelt leidsin pildil oleva variandi, kus on siiski kaks kardinat (põhikardin ja lisakardin) Ennast huvitakski variant, kus oleks võimalik riputada tahtimise korral ka kaks kardinat. Kas sellisel kardinapuul on kaks toru või milline see süsteem konkreetselt välja näeb ning mis hinnaklassi antud toode võiks jääda?

2. Kumba süsteemi te ise soovitaksite kasutada, kas alumiiniumsiine või torupuud? Tuba, kuhu antud kardinapuud otsime on elutuba ja tavalise tüüpkorteri suuruse aknaga.

Tervitades,

Helen

Tsiteeri

Maritsa Lukk 21.11.2008 16:38

Tere, Helen!
Selel pildil on kasutatud kindlasti kahte toru. Kas kasutada toru või siini, see ei sõltu toa otstarbest, vaid akna kujust ja ruumist. Toru puhul peaks akna kõrgus olema suurem ja laius väiksem ja siini peal vastupidi. Kui Teil on tavaline tüüpkorter, soovitan kasutada siini.
Lugupidamisega,
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Helen 25.11.2008 22:29

Tere,

suur aitäh vastuse eest. Uurime asja edasi :)

Tervitades,

Helen

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.