KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

Milliseid kardinaid.

nety 09.10.2009 07:40

Tere,
millised kardinad sobiksid avatud köök-elutuppa, ruumi suurus on 30 m2? Mööbel on venge ja valgega kokku, söögilaud tamm ja diivan must. Ruumi ühes seinas on 2 akent suurusega 2.40*2.40, kahe akna vahel on ruumi 65cm. ja äärtes kummalgi pool 1m. Kardinad peavad olema kindlasti sellised mis päikest varjavad, kuna tuppa paistab päike suvel pea hommikust õhtuni.Aga kui päikest ei paista siis kindlasti ei taha, et akna ees midagi oleks kuna sealt paistab ilus vaade.
soov on kindlasti mingit värvi juurde tuua, ilmselt rohekat tooni midagi. Olen kaalunud paneelkardinaid ja voldikkardinaid koos vuaal kardinaga.

Tsiteeri

Maritsa Lukk 09.10.2009 10:20

Tere!
Kas oskaksite öelda, milline kleit sobib mulle, kui kirjeldan Teile , et olen 164 cm pikk, kaalun 60 kilo ja mu kinganumber on 38? Täpselt sama on ka kardinatega, võimalusi on palju, tuleb lihtsalt vaadata, mis harmoneeruks kõige paremini sellega, mis Teil juba olemas on! Selleks peaks disainer NÄGEMA seda interjööri, käies ise kohal või vaadates fotot! Olete oodatud meie salongi Pärnu mnt. 160F Smartex Disaini, kus Teile kindlasti nõu antakse.
Lugupidamisega,
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.