KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

Kardinad avatud köögiga elutuppa

Marit 05.12.2011 16:03

Tere
Mul on korteris 2 aknaga avatud elutuba köök. Üks aken on elutoa pool ja teine aken koos üleniklaasist rõdukusega köögi pool, lisaks on köögi akna all veel radiaatort. Millised kardinad sobiksid kööki? Kas aknalauani või maani? Kui ma paneks maani siis jääks radiaator kardina alla, aga kui paneks aknalauani siis jääksi jääks jälle pool klaasist rõduusta välja.
Ette tänades vastuse eest!

Tsiteeri

Maritsa Lukk 05.12.2011 16:19

Kui on avatud köök&elutuba, siis ei saa köögipoolset akent käsitleda köögi aknana, vaid elutoa ühe osana, mis tähendab, et peaks ikka panema pika kardina. Lühike kardin tuleks kõne alla ainult roomakardinana köögi frondi kohale.
lugupidamisega,
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Marit 05.12.2011 17:10

Aitäh vastuse eest.
Äkki oskate ka nõu anda, miline peaks olema kardinapuu? Köögis on nii, et aknalaud ja radiaator ei ole kohatuti st et radiaator ulatub aknalauast umber 10-15 cm kaugemale.
Ette tänades vastuse eest!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.