KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Trossvalgustus vannitoa lakke

Edith 05.09.2008 23:28

Kuna vannitoas on kaldlagi, siis tekkis idee panna lakke trossvalgustus. Kuid kas need trossid niiskusele vastu peavad? Lagi on ikka suht kõrge ning otsest vett neile kindalsti ei pritsi. Olen uurinud ka spetsiaalseid vannitoale mõelduid valgusteid, kuid midagi sobivat pole silma jäänud. Tavalised halogeenid jätaksin viimaseks varjandiks.

Tsiteeri

moodne valgustus 08.09.2008 09:25


Tere,

Üldjuhul on küll nii, et vannitoas on nõutav teatava niiskuskindluse astmega valgustid, kuid see kehtib standartsete vannitubade puhul ning sõltub erinevatest tsoonidest, kus niiskust kõige rohkem on. Ma ütleks nii, et kui sinna otseselt mingisugust vett peale ei satu, siis kasutage. Eeldan, et teil on vannitoas niiskuse äratõmbeks ka mingisugune ventilatsioon. Lisasin ka ühe teksti ning kui teil jäävad need valgustid selles tekstis olevatest tsoonidest välja, siis julgen arvata, et midagi hullu juhtuda ei saa.

terv,

Tsiteeri

Edith 12.09.2008 21:53

Suur tänu vastuse eest!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.