KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

kaks laelampi ühes toas

sss 01.03.2009 21:08

Tere! Minu uues korteris on suur elutuba, mille ühes sopis on kööginurk. Kööginurgas on eraldi valgustus. Aga elutoa laes on kaks lambikohta. Ei oska otsustada, kas peaks sinna ühesugused lambid ostma, või kuidas tehakse? Pole ka ühelgi tuttaval sellist kahe lambiga tuba. Palun andke head nõu :)

Tsiteeri

moodne valgustus 02.03.2009 09:32


Tere,

Iseenesest on ju hea, et on võimalus panna kaks valgustit, sest see annab võimaluse valgusega rohkem mängida kui tavaliselt. Kui tahta head üldvalgust, siis võiks valida ühesugused valgustid ja seda ühtlasemalt valgus ruumis jaotub. Natuke keeruline on nõu anada, kui täpsemalt ei tea sellest ruumist midagi. Võib ka valida erinevad valgustid, kus üks annab üldvalguse ja teine on aktsent - aga ka see sõltub rohkem olukorrast: näiteks on mingi laud, kuhu vaja igapäevavalgust ja siis teine valgusti annab valgust muuks otstarbeks. Aga see on pigem hea, et on sellised võimalused, sest seda enam saab valgusega ruumi meeleolukamaks teha. Mingisuguseid reegleid, et kindlalt peavad olema ühesugused valgustid, ei ole.

tervitab,

moodne valgustus

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.