KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Valguslagi liiga läbipaistev

Elo 02.11.2010 09:32

Tere,

ehk oskate nõu anda. Tegime vannituppa läbipaistvast pleksiklaasist ripp(valgus)lae, kuid ei osanud arvestada, et klaasid niivõrd läbipaistvaks osutuvad (torud, juhtmed lae all kumavad läbi klaasi). Mida soovitaksite ette võtta, et neid varjata? Kas on olemas mingisuguseid hajutavaid valgusteid, tuleks torud lihtsalt mingi riidega üle katta (kas spetsiifiliste omadustega riidega) või on võimalik klaasid mingisuguse matistava värvi või spreiga katta?

Ettetänades,

Elo

Tsiteeri

Valgusmaania 05.11.2010 14:44

Tere!
Esmapilgul tundub, et kõige lihtsam oleks klaasid asendada opaal-plexiklaasidega. Kui see võimalik pole, siis klaasi värvimise kohta võiksite nõu küsida klaasitöökodadest. Meie tootevalikus on olemas ka erinevates mõõtudes opaalkattega luminofoorvalgusteid, kuid ilmselt päris lae suurust valgustit siiski pole ja vahed jääksid ikkagi näha.
Tervitades,
Valgusmaania

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.