KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Köögimööbli osaline uuendamine

Tuuli 10.02.2022 19:55

Tere!
Mul oleks soov osaliselt muuta oma kööki. Nimelt soovin lisada kööki integreeritavat nõudepesumasinat ja sellega seoses oleks vaja vahetada köögikappidel uksed ning lisaks sooviksin riiulid asendada kapiga. Kas oskate soovitada mingit firmat, kes oleks sellist osalist uuendust tegema? See firma, kust mööbel sai kunagi tellitud, ei tegutse enam.

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 10.02.2022 20:06

Tere!

Soovitan vaadata kindlasti väiksemaid ettevõtteid, kes paindlikud ja saavad kõikvõimalike lahendusi pakkuda. Julgeksin esialgu soovitada Dafug OÜ. Kontaktid leiate internetist.

Lugupidamisega,
Regiina Jõhvikas

Tsiteeri

shrekin 27.09.2023 18:48

Jah, muidugi! Neil on veebileht, kust leiate kogu vajaliku info ja kontaktandmed. Siin on link: KöögiMeistrite koduleht. Kui olete huvitatud mõnest lõõgastavast ajaviitest, siis soovitan teil külastada ka seda saiti: https://eestionlinekasiinod.org/ Aga "KöögiMeistrite" suhtes olen kindel, et nad osutuvad heaks valikuks teie köögi uuendamiseks.

Tsiteeri

Raul 02.12.2023 17:41

Võimalusi on mitmeid, Kapid on üldiselt suht standartsed, ehk sobivad ka ntx Ikea uksed või siis amfurnituur ja sealt leiab ka täitsa hea valiku ülemisi kappe, paigaldusega aitab https://topteam.ee/

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.