KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Feng shui kodus

Sirli 31.10.2008 01:17

Tere,

Millises staadiumis peaks olema uus kodu, et Teid kutsuda feng shui alast konsultatsiooni andma? Meil hetkel tehakse sisetöd st värvitakse. Kas siis oleks parem nõu saada kui veel mööblit pole ja kõik lage?

Aitäh vastamise eest!

Tsiteeri

Siret 02.11.2008 15:24

Feng shui nõustamist saab teha mitmes faasis. Tihti on esimene nõustamine alles siis kui plaanitakse kodu ehitama hakata. Ka ehitustööde käigus saab feng shui alast nõustamist anda ning loomulikult on see võimalik ka juba valmiskodu puhul teha. Lihtsalt igal etapil on omad meetmed parendusteks (loomulikult kui neid üldse vaja läheb).

Tsiteeri

Sünne 11.11.2009 10:09

Tere
Ma ei saa ikka päris täpselt aru, kuidas 9 erinevat keskust oma korteri peal kasutada. Kus täpselt peaks need karjääri, sõpruse jne.. nurgad asuma. Kas pean järgima seda, kuidas korteri uksest sisse tulles korteri asetus jääb, või peab kõik ilmakaarte järgi paika panema.

Kõike head

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.