KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

kibuvitsahekk

marla 14.03.2009 10:47

Kuidas suhtute kibuvitsahekki? Rangelt pügama hakata ei kavatse, vbl piirama veidi. Oleme mõelnud seda krundi esimesele ja tagumisele küljele, see on siis ida (maja ja krundi esikülg, sissesõit ja majja sisenemine) ja läänesuund (maja ja krundi tagakülg, terrassid, sisehoov). Või on mõni ilmakaar, kus võiks seda täiesti vältida? Okaspuud=tuli? Või kus (ilmakaared või piirkonnad maja ja krundiga seotuna) võiks teda ikkagi kasutada? Kibuvits iseenesest meeldib väga, pigem valgeõieline, kuid kõne alla tulevad ka roosa- ja punaseõielised.

Tsiteeri

Siret 16.03.2009 08:32

Tere!
Kibuvitsahekk omab kaitsvat funktsiooni. Kibuvitsahekkki soovitatakse kasutada eriti just siis, kui Sul on keeruline suhe oma naabritega või tuleb väljastpoolt Sinu kodu palju negatiivset. Samas on Kibuvitsal kui taimel võime vähendada Puu elemendi mõju. Seega kui Sinu peres on liiga plaju Puu elementi (näiteks omavad inimesed seda või on kodu energias liiga palju), siis on seda põõsast mõistlik kasutada. Samuti soovitab feng shui õpetus, et hekk peab kasvama vabalt (natuke piiramist ei häiri), kuid hekkidele konkreetse vormi andmine piirab selle kodu elanike harmoonilist arengut. Pügada või lausa kuju anda võib ainult aia üksikutele vormidele, aga mitte aeda piiravale hekile. Loomulikult on kibuvitsahekk kui aed parem kui aeda kodul üldse pole, sest inimene peab oma kodu piire defineerima.
Kibuvits on hea igasse ilmakaarde, kui soovid mõnda teatud eluvaldkonda (baguast) lähtuvalt aktiviseerida, siis on mõistlik kasutada õievärvi. Näiteks praegu kirjeldad sa mulle kompassi koolkonda, mina aga lähtun vormi -ehk intuitiivsest koolkonnast. Minu koolkonna järgi sisened sa oma koduaeda kas teadmiste, karjääri või õpetajate tsoonist. Viimasest lähtuvalt sobivad eesaeda keskele ja vasakule (olles näoga koduaia poole) valge või roosa õis. Samas paremale (Õpetajate tsooni) valge või erkpunane õis. Kuna valge õis on kõikidele hea, siis võid eesaias kasutada valget õit.
Tagaaeda sobib nii punane kui roosa, kuid mitte valge , sest mõjutab otseselt raha, maine ja suhete tsooni.
Lugupidamisega
Siret Seeder

Tsiteeri

Koit Loome 29.03.2009 21:39

Tore,on kuulata kuidas üks spetsialist soovitab, missusgust värvi lilli taha aeda paigutada. Teate iga inimene saab ise mõelda missugune värvi lill kuhugi sobib. Kõige tähtsam on enese usk, kuidas te mingi värvi ellu kutsute.Kuidas te selle mõtte sinna salvestate. Kas me saame kõik üle tuua sealt kaugelt maalt, ma arvan et looge ise endale koolkond ja paigutage sinna kus teie õigeks peate. Andke ülesanne ja ta toimib.

Tsiteeri

naaber 14.01.2011 16:00

naabrimutt kastis oma nn,roosi mis oli suur kibuvitsa põõsas.Ma pügasin ta korralikuks aga ikka oli kõik pahasti tema arvates,,rikkusin ta roosi ära ja lõpuks tuli põõsale mädanik ja ka naabrimutt suri koos selle kibuvitsaga!Aga isiklikult ei meeldi mulle kibuvitsa hekk!
Koiduga nõus kui sulle meeldib pane aga kasvama!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.