KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Vana maja maal

Liinu 10.04.2009 22:32

Tere.
Sooviksime nüüd kevadel osta ühe vana majakökatsi Saaremaal ja hakata seda tasapisi korda tegema. Suvega sooviks asja nii kaugele saada, et oleks võimalik talvel sees elada...ja siis järgmisel kevadel uue hooga edasi :)
Maja ise on palgist. Pole veel käega katsumas käinud, aga piltide peal tunduvad palgid päris korralikud ... võib-olla mõned tuleb väja vahetada. Maja on suhteliselt väikene ja kindlasti on plaan juurdeehituseks. Arvatavasti siis järgmisel kevadel.
Kuna majakoht on väga ilus - järvekaldal ja soov oleks ehituse käigus kõik õigesti teha, et pärast oleks hea ka sees elada, siis mõtlesin natuke abi küsida.
Kas ja kuidas on võimalik mõni sisekujundaja/feng shui spetsialist kohale kutsuda? Ja kas seda on vaja teha kohe alguses, enne kui labidas maasse löödud v millal? Ja mis moodi leida endale sobiv sisekujundaja, kellega maitsed klapivad ning kes oskaks ka vana majaga midagi peale hakata? :) Plaan ei ole mitte täielikult restaureerida ja vana ilmet taastada, vaid maja lihtsalt korda teha ja võimalusel miksida uut vanaga.

Tsiteeri

Siret 13.04.2009 10:59

Tere!
Vana maja korrastamine on palju keerulisem kui alguses arvatakse. Seetõttu tasub spetsialistid aegsasti projekti kaasata, sest vigade parandamine on väga kulukas.
Alguses on kindlasti vaja ehitusspetsialisti nõuannet ja seejärel sisekujundaja abi. Mina soovitan enne kopa maasselöömist võtta kindlasti ehitusspetsialistiga (väga oluline) ja siis sisekujundajaga (ka oluline) ühendust. Kust leida? Soovitan erinevates fooriumites surfata - eghitusalastes eelkõige, aga ka sisekujundusalastes.
Samuti tuleb enne sissekolimist teha majas energeetiline puhastus.

Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.