KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

palkmaja

kantri 14.06.2009 17:30

Tere! soovin ehiada palkmaja. olen teinud projekti aasta aega ja arvestanud võimalikult palju nii kompassi-, kui ka ruumijaotuse feng shuid. mul tekkis hoopis küsimus, et kas minule sobibki palkmaja? oleme mehega mõlemad maa aastal sündinud ja tütar metalli aastal. kas äkki saab liiga palju puud ja millega seda meile sobilikumaks teha? samuti vaevab mind, et mis värvi palgid toonida ja kas katus punane või pruun kivi? ise armastan väga tumepruuni( kas see näitab maa elemendi vähesust ?).

Tsiteeri

Siret 14.06.2009 19:07

Ainult aastaelemendi järgi tehtud analüüs jääb väheseks. 5-elemendi mõju, käib meil läbi nelja aspekti: aasta-, kuu-, tunni- ja päevaenergia. Sellisel juhul võib hopis selguda, et teil on kolme pealer olemas kõik 4 elementi (tuli, maa, metall ja vesi) ning puudu on ainult Puu energia - siis oleks puitmaja teie perele lauda hädavajalik. Inimene, perekond on õnnelik ikka läbi 5 elemendi harmoonia.
Kui me aga võtame feng shuid pealiskaudselt ja ainult aastalemendi järgi, siis võib tõepoolest öelda, et kivimaja peaks teile paremini sobima.
Minu lihtne soovitus. Käige erinevates palkmajades külas, tunnetage nende energiat. Kas palk teid ei väsita või hoopis ergutab või hoopis rahustav. Kas palkmaja pimedaks ei jää. Mina unistasin aastaid palkmajast, kuid tänu oma tööle olen neid ka palju külastanud ja tean nüüd, et pikemas perspektiivis hakkab pimedus mind häirima (olen sündinud tule energia aastal ja kuul).

Tsiteeri

Santa 28.02.2019 11:59

Hea ja hea kvaliteediga palkmajad, soovitan https://www.filwud.com/et/

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.