KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Köök karjääri tsoonis?

Ahaa 22.11.2010 09:13

Lugesin Teie raamatut, aga ei saanudki aru, kas köök on nagu ka WC, vannituba ja saun, samuti tõlgendatav veega seotud ruumina? Ehk siis kui mul asub köök karjääri sektoris, mida peaksin tegema? Mis värvi võiksin valida köögimööbli?

Tsiteeri

Siret Seeder 22.11.2010 10:10

Tere!
Vannituba ja tualettruum ja saun kannavad tõepoolest endas Vee energiat. Köök see vastu esindab puu energiat, kuigi jah, igas köögis on olemas tule (pliit) ja vee (valamu) konflikt :)
Kui köök asub karjääri tsoonis (vastab elemendile vesi), siis pole hullu midagi, kuna karjääri tsoon (vesi) ja köök (puu) on omavahel loovas tsüklis. Kui soovid oma otsuseid, valikuid elus tugevdada ehk läbi ruumi ehk karjääri tsooni tugevdada, siis on mõistlik juurde tuua metalli või vee elemendi energiat. Kõik ei pea olema korraga, kasutada võid kas värviaktsente, mustrit, materjali. Valik on Sinu,
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.