KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Puitmööbel

Tiit 22.11.2010 09:42

Küsimus: Kas puitmööbel on alati puu?
Mäletan, et olen kusagilt lugenud sellist mõtet, et kui teil on"valet" värvi diivan, siis pannes sellele "õiget" värvi padjad, peidate selle vale justkui ära ja probleem on lahendatud. Silmaklappidega feng shui ;)
Mida Teie sellest arvate?
Kui ma värvin puitmööbli valgeks, kas ta muutub siis metallielemendile sobivaks? :)

Tsiteeri

Siret Seeder 22.11.2010 10:22

Tere,
mäng energiatega on hästi põnev. Uuringud kinnitavad et kõige enam kannab energiat (juhib tähelepanu) meie pilk., umbes 80%. Niisiis rääkides "petmisest" või "peitmisest" feng shuis kui energiaõpetuses on see mõte päris õige. Lihtsalt puitlaud (eriti kui on pinnale vertikaalis kinnitatud) on kindlasti puu energia.Pannes puitlaua pinnale horisontaalis, tuleb juba maa energia mõjutus sise (ehk vähenenud puu). Samas kui puit ära värvida valgeks, siis kui pind on kulutatud valge (mis praegu moes on), siis lisandub värvitoonist olenemata juurde hoopis Tule energia. Kui aga valge pind on väga läikiv, siis muutub see pigem metalli energiaks. Põnev. Tihti on see seotud ka antud ruumis elava inimese energiaga. Näiteks minu jaoks töötab valgeks värvitud puitpind kindlasti Metallina (esindan ise tule energiat) ja on isegi häiriv. Samas kulutatud valge on minu lemmik.
Seega on tasakaalustamine väga põnev, mänguline ja tunnetuslik tegevus.
Edukat kodus kujundamist,
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Siret Seeder 22.11.2010 10:24

... ja veel. Üldiselt jääb puu energia metallile alla. Kui sulle puit sümpatiseerib, siis kasuta seda ikka. Enda toetamiseks too sisse pigem metalseid aksessuaare või ümaraid, ovaalseid või ruudukujulist vormi.
Aga põhimõtteliselt muutub valgeks värvitud puit metalliimaks küll.
Siret Seeder

Tsiteeri

Liis 26.03.2012 12:20

Tervist!
Mul selline mure, et mul on tumedast puidust laud, aga sinna peale on heledad rõngad tulnud. Kas on võimalik, et need on tekkinud soojast teetassist ja nt alkoholiga pitsidest?
Kas on mingit vahendit, kuidas ma saaks neist rõngastest lahti või ei? Ja kui pole, siis mida ma peaks tegema, et see pind korda saada? Ei hakanud ise veel mingeid imelahuseid kokku segama, pesin puhta veega, aga sellest abi polnud...
Lisasin pildi, et näeksite, millised need rõngad siis on.

Tsiteeri

Siret Seeder 27.03.2012 15:56

Tere!
Kahjuks ei ole puiduseptsialist, ega oska öelda millest sellised rõngad on tingitud.
Mina oskan vaid soovitada kolme asja: laudlina; pinnakatte puhastamine ja uus lakkimine või kleepmaterjalid ülekleepimine.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.