KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

maja osa tasakaalustamine

Kati 18.02.2012 22:23

Tere!

Hetkel elan mehe ja 1a lapsega majas, kus 2 tuba (meie elutuba ja magamistuba) on ainult meie kasutada, aga ülejäänud ruumid (sh köök, esik, vannituba) on koos teise leibkonnaga ühises kasutuses. Ühistes ruumides ma ümberkorraldusi teha ei saa, kuigi need ei ole feng shui järgi just kõige paremini sisustatud.
Täpsustan veel, et nii maja peauks ja meie teisel korrusel asuva elutoa uks avanevad mõlemad samast küljest (loe-põhi). Elutuba on läbikäidav, sellest saab edasi magamistuppa. Need kaks tuba asetsevad põhimõtteliselt L tähe kujuliselt, mõlemad on ristkülikud. Ilmakaarte koha pealt on elutuba lõunas ja edelas, magamistuba kagu, ida ja kirde suunas. Toad on suured, aknaid on palju, lõunas rõdu. Kui vaadata terve maja teise korruse plaani ba gua seisukohast, siis trepp toob karjääri ja keskmise tsooni piirile. Meie toad jäävad paremale ja ette, seega meie kasutusest jäävad välja teadmiste, perekonna ja karjääri sektorid.

Kas on võimalik üksnes kahe toa abil erinevates eluvaldkondades positiivseid muutusi ligi meelitada või võib see mõju jääda väikeseks, kuna need toad asuvad ju terviku suhtes kindlates tsoonides ja osad ruumid, mis teatud elemente esindavad, on tasakaalustamata?

Mida oleks soovitav ja võimalik antud olukorras teha, et ükski valdkond alaenergiasse ei jääks (ja oleks ka stiihiate tasakaal)?

Sai pikk ja keeruline jutt, aga loodetavasti sai mure arusaadavalt esitatud.
Ette tänades!


Tsiteeri

Siret Seeder 24.02.2012 22:57

Tere ja vabandust viivituse pärast.
Jah eks, nägemata on keeruline olukorda hinnata ja vastamine läheks veelgi pikemaks. Kuid soovitan bagua jagamise teha ainult teie perekonna ruumide kohta - ja nagu ma aru saan, siis elu- ja magamistuba. Joonista nende kahe ruumi plaan ja arvestusega et yangim ehk aktiivsem ruum loob peasissekäigu teie perekonna energiamaailma - ja nii saate päris uue, ainult teie perekonda mõjutava kodu bagua jagamise. Usun, et need kaks ruumi kokku moodustavad ristküliku.

Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.