KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

maja osa tasakaalustamine II

Kati 27.02.2012 13:16

Tere!

Tänan eelmise vastuse eest! Kui võimalik, siis veel täpsustaks.
Kas energia sisenemist arvestan oma elutoa uksest või trepimademest (kust see teisele korrusele jõuab)?
Ja need kaks tuba ei moodusta kokku mitte ristkülikut, vaid L tähe kuju (mõlemad on küll ristkülikud, aga erinevat pidi kui nii võib öelda). Seega mida teha puuduvate tsoonidega (eelmises küsimuses tõin ka täpsemalt välja)? Kas ma saan üldiselt õigesti aru sellest, et ma mitte ei hakka mõlemat tuba eraldi tsoonideks jagama, vaid osad tsoonid jäävad sel juhul eluuppa, osad magamistuppa ja osad puuduvad, kuna tegu on L kujuga?

Parimate soovidega!

Tsiteeri

Siret Seeder 28.02.2012 21:23

Õhtust!
Kui trepimade II korrusel on seotud kahe erineva leibkonnaga, siis arvesta ikka elutoa uksest, mitte trepimademest. Kui aga trepimade on ainult teie perekonna kasutuses, siis arvestage trepimademelt.
L kujuline kodu on väga levinud. Ma ei oska ju praegu öelda, kas on üle või alatoonus. Joonistage plaan (õigete mõõtude vähendusena) paberile ja lugege minu raamatust (bagua tsoonide neli raamatut on juba ilmunud) kuidas baguat leida ja jagada. Ma ei soovita kahte tuba eraldi jagada, sest teie valduses olev kodupind, mis on L-kujuline, mõjutab kõiki pere liikmeid. Seega on mõistlik mängida seda mängu ainult ühelt tasapinnalt. Mida rohkem on jagamisi, seda suuremat tegevust selle korrashoid sinult eeldab.
Tegemist on on siiski energiamänguga ja seega ootab kodu energia (bagua energia) teie poolset otsust ja sellele järgnevat tegevust, sest ainult sina saad oma kodu energiat muuta. Seega pead sa hoidma baguaid töös :)

Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.