KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

tsoonid ületoonuses

Tiia 30.03.2012 14:48

Tervist!
Kuidas suhtuda toetavate detailide ja sümbolite kasutamisesse mingis tsoonis, kui see on väljaulatuva majaosa tõttu tugevas ületoonuses? Elementide tasakaalustamiseks soovitate kasutada kontrollivat ja vähendavat tsüklit. Aga kui on soov seda tsooni nö sisuliselt aktiveerida, siis kas sümbolite kasutamine on ok või see toob veel enam tsooni liigset energiat juurde, mida tegelikult vähendada oleks tarvis? Või ei puutu sümbolid, pildid, kujukesed stiihiate tasakaalustamise puhul nö asjasse?

Kaunist kevadet soovides,
Tiia

Tsiteeri

Siret Seeder 03.04.2012 12:48

Tere!
Jah tsooni ületoonust soovitan tasakaalustada 5 stiihiast lähtuvalt, läbi sisekujunduse. Küll aga võib panna ühe aktiveerija oma soovi, taotluse, eesmärgi aktiveerimiseks. Kui tegevuse järjekord on: alguses tsoon tasakaalu ja siis aktiveerida antud tsooni ehk eluvaldkonnaga seotud eesmärk.
Tervitades Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.