KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

maja surnuaia vastas

Pirte 30.04.2013 18:27

Tere!Elan majas,mis asub suure tee ääres ja üle tee kohe on surnuaed.kolmest minu korteri aknast avaneb vaade surnuaiale(on ümbritsetud madalama puitaiaga)
Peale siia kolimist olen täheldanud,et minu elu on läinud ainult allamäge,nii rahaliselt kui ka tervise poolelt ja olen täheldanud,et kõik minu sõbrad on minu ümbert vaikselt ära kadunud.Suhetest ma ei räägikski,lihtsalt mitte midagi ei saa juhtudagi kui juba on need suhted läbi.Vanasti oli suhete loomine mulle väga lihtne.
Nüüd kui olen justnagu paar aasat juba täiesti üksi,ei sõpru,ei suhteid...avastasin kord,et meie majas olevas kõigis kaheksas korteris elavad üksikud inimesed.
Kas sellel surnuaia negatiivsel energial võib selline mõju olla ja kas ja kuidas seda saaks positiivsemaks muuta?
Pirte

Tsiteeri

Siret Seeder 02.05.2013 23:21

Tere!
Kindlasti on igal asjal meie elus mõju. Samuti surnuaial. Kuna surnuaia energia on tunduvalt madalam kui meie oma, siis ta muudab meid rahulikumaks, mõnikord ka apaatsemaks. Samas loen Sinu tekstist, et surnuaial on aed ümber ja see aitab kindlasti energiate laialivalgumist takistada. Mis aga mõjusam on (minu arvates), on selle maja energia kus Sa elad. Hiinlased peavad väga oluliseks infot eelmiste omanike ja naabrite kohta - selle info põhjal otsustatakse kas selles majas soovitakse või ei soovita elada. Arvan pigem, et maja energia on Sind oma embusesse võtnud - seda ei pea põhjustama surnuaed, vaid ka erinevate saatuste põimumine, erinevate energiate põimumine ning selle mõju liigne kuhjumine ja seeläbi uue mustri välja kujunemine.
Seda mustrit pead sa ise muutma hakata. Suuri võit on juba see, et sa selle ära tundsid. Lihtsam viis on põgeneda ja elukohta vahetada, teine viis eeldab tööd iseendaga ja ka ruumi kaasamist, aga seda ruumi nägemata teha ei ole võimalik.

Tervitades ja ilusat kevadet soovides, Siret

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.