KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

wc esikus

kolija 23.07.2013 13:13

Tere!
Feng shui järgi ei tohi olla wc uks kohe välisuksest sisse astudes näha. Meie majas on siiski nii, et välisuksest sisse astudes on wc uks kohe vastas umbes 5 meetri kaugusel. Mida teha?

Tsiteeri

Siret Seeder 23.07.2013 15:39

Tere!
Esiteks ei ole 5 m päris välisukse juures. Kodu kujundamisel on oluline, et kodusse sisse astudes ei jääks silm kohe tualettruumi uksel pidama. Olge loovad ja kujundage oma esik nii, et WC ust märkateviimasena. Teiseks ei ole tõepoolest hea kui tualettruum asub Karjääri tsoonis. Praegusest kirjast ei saa ma aru, mis tsoonis WC asub. Kuid ka sel juhul saab olukorda leevendada ja tuleb vähendada Vee energia mõju antud tsoonile ning tualettruumi kujundamisel kasutada pigem Maa stiihia värve, vorme, materjale. Need on pruunikad, beezikad, kollased toonid, horisontaaltriibud, ruudukujuline vorm, kivimaterjal jne.
Tervitustega Hiinast, Siret Seeder

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.