KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Puuduv tsoon

Huviline 28.09.2014 15:57

Tere!
Meie valisime majaplaani arvestades päikest, krunti ja oma eelistusi. Eluruumid päevapäikese pool, laste toad hommikupäikese pool, enda magamistuba loojangu poole. Tahtisme nurgelist, et tekiksid mõnusad katusealused ja terassid, sest meie jaoks on need sama olulised kui sisemised ruumid.
Garaaz tekitab kõige suurema puuduva tsooni. Lugesin erinevaid interneti lehekülgi ja soovitatakse panna suur kivi sinna nurka, peegleid või istutada puu? Meil kasvab seal nurgas juba puu, kas aitab?
Ja kuidas siis ikka õigem on, kas feng shuid loetakse sissekäigu või ilmakaarte järgi?
Kõike head soovides, huviline! :)

Tsiteeri

Siret Seeder 28.09.2014 19:25

Tere!
Maja planeering päikeses uhtes ja teie enda vajadusi arvestades on parim, mida inimene enda jaoks teha saab. Nö nurgeline maja põhiplaan, saan ma aru, on ju täidetud terasside ja nii ju tekib harmooniline vorm.
Garaaz tekitab siis segadust, kui selle peal asuvad eluruumid, sest sellisel juhul arvestatakse garaaz sisse. Kui aga garaazi peal ei elata, siis on see lihtsalt ruum auto jaoks. Kui aga elatakse, siis istutatud puu täidab oma rolli väga hästi.
Bagua arvestuse versioone on mitmeid. Meie juhindume vormi- ehk intuitiivsest koolkonnast, seega määrab kodu energia mitte ilmakaared, vaid sisenemine ruumi, majja. Majja saab siseneda kas teadmiste, karjääri või abiliste tsoonist.

Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee
www.eestiomafengshui.ee
www.heaenergiakeskus.ee

Tsiteeri

Päiksekiir 26.01.2016 21:13

Tere!

Soovin Teilt küsida nõu seoses sauna paigutamisega maakodu krundile. Kaalumisel on 2 võimalikku kohta. Krunt ise asub kõrghaljastusega männikus, luite nõlval. Luite hari ulatub itta ja peasissepääs krundile on läänes, s.o siis tänava pool. Maja ise paikneb pooleldi jõukuse-rahuolu/ kuulsuse-maine tsoonis. Silindrikujulise puidust sauna 2 võimalikku kohta on mõlemad nö tagaaias (põhja/ kirde suund). Ühel juhul luite harjal (samuti jõukuse- rahulolu baguas), suure ilusa männi kõrval, majast kirdes. Sauna aken jääks sel juhul itta, vaatega luitelt alla, kust u 100 m eemal on maantee. Maanteelt jõuab krundini/ saunani looklev lisatee, meile jalgtee, naabritele autoga läbitav. Sauna uks jääks suunaga läände. Sellise paigutuse juures asub saun kõrgemal kui maja, küll aga ei ole nad samal joonel. Teise paigutuse juures asub saun samas baguas, kuid majast allpool. Aken oleks seekord tänava poole (tänav on meil väga rahulik), uks idasse. Ukse avanemissuunast sõltuvat külaliste rohkus? Esimesel juhul oleks saun tõenäoliselt ka manteelt nähtav, maja nt ei ole. Ise olen vee märgi esindaja (kusjuures ka pere vanim tütar), veerituaale hindan kõrgelt, sauna pesuruumis on koht ka kümblemiseks. Vannis olek rahuolu baguas tundub väga meeltmööda olevat, kuid mind veidi häirib mõte teelt nähtavast saunast. Samas maantee ja krundi vahel on ka männik ja mäelt on nähtavad mõlemad luite küljed. See on ehk oluline, kuna krunt ei ole aiaga piiratud. Teine variant on varjatum, ka ise näeb ainult üht külge. Kuhu soovitate sauna püstitada? Millised on ühe või teise paigutuse plussid ja miinused?
Ette tänades

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.