KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Peeglid ja bagua tsoonid

Sandra 23.08.2015 18:55

Peeglite mõju Feng Shuis on jäänud mulle veidi segaseks ja sellest ka küsimused (kogu korteri baqua tsoonide järgi):

* Kui suur peegel asub magamistoas, ei peegelda ei ust ega voodit, küll aga akent ja suhtenurka. Peegel ise füüsiliselt jääb juba teise tsooni. Kas peaks peegli kinni katma ja kasutama vaid vajadusel (ringi tõsta tõesti ei anna)? Korterisse kolimise järel lagunes ka suhe ja suhtenurgas streigivad rulood, liuguksed jm.

* Korteri väljaulatuv osa asub teadmiste ja eneseteostuse tsoonis, peegel asub väljaulatuva osa alguses ja peegeldab kraanikaussi ja on suunaga väljaulatuvale osale. WC osas pole peegel hea, aga kraanikausi kohta ma midagi välja lugenud ei ole. Peaksin ma ka selle peegli osas midagi ette võtma? Kõik veega seotud õnnetused/rikked on just toimunud nimetatud tsoonis või selle väljaulatuvas osas. Eluga siin paralleele tuua ei saa. Või peaksin elementidega seda üleküllust kuidagi tasakaalustama?

Lisan juurde, et kõik on juhtunud 3 kuu jooksul, nii et tsoonid, mis on paigast ära, on kohe endast ka tunda andnud ja ma kaldun "süüdistama" peegleid, sest muid asju on arvesse võetud.

Tsiteeri

Siret Seeder 24.08.2015 12:47

Peegel on üks tõhusamaid ravivahendeid ruumi energia muutmisel. Mina ei jaga ruume eraldi bagua tsoonideks, vaid vaatan kodu tervikuna. Samas jääb magamistuba tervikuna (olenemata kus tsoonis asub) alati mõjutama selles kodus elavate inimeste suhteid. Sinu kirja lugedes võin öelda, et palju suuremat mõju avaldavad hetkel aknakateed ja uksenupud, hinged, sulgurid jne - need mõjutavad suhete kvaliteeti üldiselt, peegel lihtsalt võimendab. Kui peegel on suunaga aknasse, siis ta ajab selle ruumi energia liiga aktiivseks. Suhe vastab Maa stiihiale ja on kõige yinim eluvaldkond (rahulikum), samuti on magamistuba meie kodus kõige yinim ruum. Kui need ruumid on kodus liiga aktiivseks, muudab see ka suhte kergesti ärrituvaks ja segaseks/sogaseks. Tõepoolest vähendab ruumi aktiivsust peegli kinnikatmine. Olen näinud, kui peegel kaetakse vitraazikilega - toimib. Soovitan korda teha uksed/aknad.
Nagu ma aru saan, siis asuvad väljaulatuvas osas just veega seonduvad ruumid. Ma ei usu, et peegel siin nii suurt mõju avaldab. Kuid kuna tsoon on ületoonuses, siis tuleb selle tsooni mõju maha võtta. Kuidas? Näiteks ruumi kujunduselementidega - värv, vorm, materjal, detailid. Kuna tsoon vastab Maa elemendile ja Veega seonduvad ruumid Vee elemendile, siis tuleb kõigepealt maha võtta nendevaheline pinge, et tuua ruumi Metalli elemendi energiat, samuti mõjub hästi Puu elemendi energia lisamine. Seda kõike saab teha värvi, vormi, materjali ja detailide abil.
Ja veel, kuna teadmiste tsoon asub kodu üldbaguat vaadates suhete tsooni vastas, võib ka siin teatav mõju olla.
Tervitades,
Siret Seeder
www.seeder.ee
www.eestiomafengshui.ee
www.heaenergiakeskus.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.