KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Magamistoa tapeet

Mellu 03.03.2016 23:14

Tere, ostsime uue korteri. Tapeeti valides valisime magamistuppa musta, beeži, pruuni triibulise tapeedi. Nüüd jäi pilk peale, et feng shui järgi täiesti vale valik..kas annab millekagi pehmentada selle halba mõju? Kurb ja nõutu nüüd..

Tsiteeri

Siret Seeder 04.03.2016 15:18

Tere!
Arvatavasti olete lugenud suhteliselt piiratud feng shui raamatut. Musta ei peeta magamistoa jaoks üldsegi halvaks. Eriti heaks peetakse musta ja roosa või musta ja punase kombinatsiooni. Oluline on siinjuures magamistoa omanike endi energia. Kui ollakse sündinud Maa, Metalli ja Vee aastal on must igati oodatud. Oluline on aga suhet toetava sümbolite, detailide, aksessuaaride jne kasutamine. Tervitades, Siret
www.seeder.ee
www.eestiomafengshui.ee
www.heaenergiakeskus.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.